کفش طبی تنها به کسانی که مشکلاتی در قسمت مچ پا، پنجه و پاشنه دارند، توصیه نمی شود. حتی کسانی که از بیماری خاصی رنج نمی برند نیز باید از کفش های طبی استفاده کنند تا پای آن ها در بهترین حالت ممکن قرار گیرد. افرادی که در طول روز فعالیت زیادی دارند با استفاده از کفش طبی از پای خود محافظت کرده و از آسیب دیدن زانو و کمرشان نیز پیشگیری می کنند. پس در هر شرایطی که هستید انتخاب کفش طبی چرم را به شما پیشنهاد می کنیم. در این مطلب از سایت کفش طبی قصد داریم تا مهمترین نکات را در زمان خرید بهترین کفش طبی چرم به شما معرفی کنیم.
کفش طبی چه تفاوت هایی با کفش معمولی دارد؟
قبل از آنکه کفش طبی چرم را خریداری کنید باید با تفاوت های آن با کفش معمولی آشنا باشید. تنها در این صورت است که ضرورت استفاده از این نوع کفش را درک کرده و خرید خود را با آگاهی کامل انجام خواهید داد. برخی از ویژگی های بهترین کفش طبی چرم که باعث تمایز آن از دیگر کفش ها شده است بدین شرح است:
- تمامی کفش های طبی پنجه هایی پهن دارند. در نتیجه هیچ فشاری به انگشتان پا وارد نمی کنند. کسانی که از بیماری های انگشت چکشی، عارضه بونیون و انحراف انگشتان رنج می برند با خرید این کفش ها می توانند فشار روی انگشتان را کمتر کنند.
- ارتفاع پنجه کفش های طبی نیز بسیار مطلوب است و می توانید انگشتان خود را به بالا و پایین حرکت دهید. این فضا باعث ایجاد حس راحتی در انگشتان پا خواهد شد.
- کفی کفش های طبی نیز طرحی استاندارد دارد. معمولاً این کفی ها مطابق با قوس کف پا طراحی می شوند یعنی در قسمت وسط و داخل پا برجستگی داشته و قوس کف پا را پر می کنند. بدین ترتیب وزن ما به طور مساوی بر روی کل پا تقسیم شده و فشار به یک قسمت وارد نمی شود.
- تمامی کفش های طبی دارای پاشنه ای مناسب هستند. کفش های بدون پاشنه و کفش هایی که پاشنه های بسیار بلند دارند پا را در هنگام راه رفتن خسته می کنند. در صورتی که بهترین کفش طبی چرم با 1.5 تا 4 سانتی متر پاشنه، نقطه ثقل در بدن را تنظیم نموده و از آسیب دیدن مهره های کمری جلوگیری می کند.
- کفش های طبی باید منعطف باشند و پای شما در آنها احساس راحتی کند. زمانی که چرم طبیعی را برای کفش طبی انتخاب می کنید، انعطاف پذیری آن را تضمین کرده اید. پس در هنگام خرید کفش سعی کنید آن را از نوع انعطاف پذیر و ساخته شده از چرم طبیعی انتخاب کنید.
- کفش های طبی معمولاً عمق بیشتری داشته و از مچ پای شما نیز محافظت می کند. بدین ترتیب پای شما در پیاده روی های طولانی مدت اذیت نشده و در شرایط سخت نیز آسیب نمی بیند.
- سطح داخلی کفش باید نرم و لطیف باشد و پای شما را اذیت نکند. اگر چرم طبیعی را انتخاب کرده باشید، این لطافت دوچندان خواهد شد.
- زیره کفش های طبی نیز به صورت منحصر به فردی طراحی می شوند این زیره ها از آسیب دیدن پا در حین پیاده روی جلوگیری می کنند. اگر زیره کفش شما مناسب باشد به هیچ عنوان ناهمواری های مسیر را احساس نمی کنید و فشاری به کمر و زانوی شما وارد نخواهد شد.
مدل های مختلف بهترین کفش طبی چرم
انواع کفش های طبی چرم در بازار عرضه می شوند. شاید شما نیز برای انتخاب میان این مدل ها با تردید روبرو شوید. برخی از پرطرفدارترین مدل های کفش طبی چرم بدین ترتیب هستند:
- کفش های فاقد بند: مدل کلارک و اسپرت در این دسته بندی جای می گیرند.
- کفش های دارای زبانه ضربه گیر: برخی از کفش های طبی، زبانه ضربه گیر دارند که از تاول و پینه زدن روی پا جلوگیری می کند. کسانی که پاهای حساسی دارند این کفش ها را برای استفاده روزانه انتخاب می کنند.
- کفش های طبی بنددار: اگر می خواهید مدل های اسپرت تری را برای کفش طبی انتخاب کنید می توانید مدل های بنددار را خریداری نمایید. این مدل ها با وجود آنکه ظاهری اسپرت و زیبا دارند اما سلامتی پای شما را نیز تضمین می کنند.
- کفش های طبی سبک: برخی از افراد باید کفش هایی به پا کنند که وزن زیادی ندارند. این افراد می توانند کفش های طبی سبک با پاشنه مناسب را انتخاب کرده و از خرید بهترین کفش طبی چرم لذت ببرند.
نکات مهم برای خرید بهترین کفش طبی چرم
اگر می خواهید بهترین کفش طبی چرم را خریداری کنید باید نکات مهم زیر را در نظر داشته باشید:
- بهتر است خرید کفش را در طول بعدازظهر انجام دهید زیرا حجم پا در طی فعالیت های روزانه افزایش پیدا کرده و گرمی هوا نیز باعث متورم شدن آن خواهد شد. پس توصیه می کنیم کفش مناسب را در هنگام بعدازظهر انتخاب کنید تا برای تمام ساعات روز در آن احساس راحتی نمایید.
- در زمان خرید کفش جوراب مناسب همراه داشته باشید. ضخامت جوراب بر روی میزان راحتی پای شما در کفش تأثیر بسیار زیادی دارد.
- برای تصمیم گیری بهتر باید هر دو لنگه کفش را به پا کرده و چند قدم با آن راه بروید تا میزان راحتی آن را بسنجید.
- هیچ درز، تکه اضافه، چسب و عامل مزاحم دیگری نباید در قسمت داخلی کفش وجود داشته باشد. در غیر این صورت پای شما در طولانی مدت در آن احساس ناراحتی کرده و نمی توانید از کفش طبی خود نهایت استفاده را بکنید.
- به عدد سایزبندی توجه نکنید چون قالب کفش ها میان برندهای مختلف متفاوت است. معیار انتخاب شما باید راحتی پا در کفش باشد.
کلام پایانی
در این مطلب به معرفی بهترین کفش طبی چرم و ویژگی های آن پرداختیم. در پایان نیز انواع مختلف این کفش و نکات مهم در حین خرید را با یکدیگر مرور کردیم. اگر شما هم به دنبال خرید کفش مناسب هستید ما به شما کفش طبی چرم تبریز را پیشنهاد می کنیم.
این کفش ها با متدهای روز دنیا طراحی شده و نه تنها راحتی پای شما را تضمین می کنند بلکه ظاهری بسیار زیبا و جذاب داد. همه گروه های سنی می توانند از این کفش های طبی برای مصارف روزانه خود استفاده کنند. کیفیت بالای این کفش ها عامل اصلی رضایت مشتریان بوده و آنها را ترغیب می کند تا از کفش های استاندارد برای فعالیت های خود استفاده کنند.